NASZ PORTAL, NASZE MIASTO

Pozostałe - Holly Powder - Franczyza w gastronomii

grigoruta - 2017-01-16, 09:21
Temat postu: Holly Powder - Franczyza w gastronomii
Czy myśleliście kiedykolwiek o rozpoczęciu własnego biznesu w branży gastronomicznej? Być może już taki prowadzicie, ale szukacie czegoś, co mogłoby uatrakcyjnić Waszą ofertę?
Jeśli tak , to serdecznie polecamy zainteresowanym nawiązanie kontaktu z cenionym producentem marynaty i panierki do kurczaka – Holly Powder. Wspieramy działanie małych gastronomii w całym kraju.

Co daje współpraca z marką?
:arrow: możliwość dalszej pracy pod swoim dotychczasowym szyldem lub przejście pod szyld sieci
:arrow: kilka pakietów z różnymi wariantami pomoc - dotyczącej wyposażenia i wystroju lokalu
:arrow: Know How – strategia działania i pomysł na prowadzenie własnej restauracji
:arrow: zapewnione materiały przeznaczone do promowania: plakaty, menu, ulotki itp.
:arrow: przedstawiciele sieci Holly Powder na bieżąco utrzymują kontakt ze swoimi kontrahentami i dbają o partnerskie relacje biznesowe
:arrow: dla przedsiębiorców i pracowników są organizowane szkolenia, które ułatwiają zdobycie potrzebnych kwalifikacji

Osoby zainteresowane więcej informacji dotyczących współpracy znajdą na stronie:
http://www.hollypowder.pl/franczyza/

monia8 - 2017-05-26, 09:50

Czy mógłbyś/mogłabyś napisać coś więcej na temat franczyzy Holly Powder? Byłabym zainteresowana
Rowland - 2017-06-16, 13:17

Koszty, koszty i jeszcze raz koszty. Bez odpowiedniego zaplecza finansowego może być niezwykle trudno, bo na początku konieczne jest wydawanie ogromnych ilości pieniędzy na wszelkie sprzęty. Sprzęty muszą być też najlepszej jakości, bo wtedy będą służyć przez długi czas (swoją drogą świetne sprzęty gastronomiczne mają na stronie sklepu Qgast). Jeśli jednak jesteś zainteresowana to oczywiście można spróbować swoich sił w tej branży.

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group