|
 NASZ PORTAL, NASZE MIASTO
|
PKP Golub-Dobrzyń |
Autor |
Wiadomość |
Johanson333

Wiek: 29 Dołączył: 17 Lut 2017 Posty: 1 Skąd: Golub-Dobrzyń
Golub$y: 2 
|
Wysłany: 2017-02-17, 14:16 PKP Golub-Dobrzyń
|
|
|
Witam wszystkich,
Wiem, jestem na tym portalu nowy. Jestem mieszkańcem Golubia- Dobrzynia. Otóż wiem, że temat już poruszany, ale ostatnio w Internecie ukazał się artykuł o rozbiórce dawnego budynku Stacji PKP G-D i likwidacji dawniej linii 209. Czy istnieje jeszcze szansa, aby do tego nie dopuścić? Były kiedyś plany wznowienia trasy turystycznej i myślę, że szkoda całkowitej likwidacji tej linii i jestem pewien, że zainteresowanie byłoby duże. Co sądzicie? |
|
|
|
 |
grzechugd

Golub$y: 2999481 
|
Wysłany: 2017-02-17, 14:49
|
|
|
Mieszkańcy to maja tutaj najmniej do powiedzenia.
Oczywiście że szkoda, ale z drugiej strony czy pozostawienie, wyremontowanie i uruchomienie np trasy turystycznej byłoby rentowne? |
|
|
|
 |
INFORMACJA
Gość
Golub$y: 2999481 
|
Wysłany: Dzisiaj 5:51
|
|
|
Jeśli chcesz zobaczyć pozostałe posty, musisz się zalogować Ten temat zawiera: 3 postów. |
|
|
|
|
 |

Kontakt
504 031 044
|
|
|
Dodaj do:
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację REGULAMINU
Właściciel nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo, mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
Właściciel zastrzegają, że rozpowszechnianie jakichkolwiek materiałów zamieszczonych na golubkowo.pl jest dozwolone wyłącznie za zgodą administratora. | Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|